Dankjewel voor die vier (!) zon-en-maan awards

De afgelopen weken was het een mooie tijd voor complimentjes op Zon-en-maan. Die lieve Emmy organiseerde ‘blogs in de spots‘, die ik voor het gemak maar even heb omgedoopt in de Zon-en-maan awards. Afgelopen week werden ze bekend gemaakt en ik werd maar liefst vier (!) keer genoemd. Hoeraatjes!

In mijn zoektocht naar “wat kan ik bieden” en “wat maakt mij leuk” kwam die blogpost van Emmy op een heel fijn moment. En als er dan vier prachtige complimenten bij beschreven staan is dat echt een moment voor een happy dansje. Blijkbaar doe ik het best goed en waarderen jullie mijn blog ook best wel 🙂 Neem nu even een momentje om je een springende en haarzwiepende Ellis voor te stellen. Juist. Je hebt hem. Dat is mijn stemming van het moment.

De eerste categorie waar ik werd genoemd is “favoriete nieuwe blog”. Nu voel ik mezelf eigenlijk geen ‘nieuwe blogger’, ik blog al jaren. Maar Cinderellis is natuurlijk wel hartstikke nieuw. Ik heb het gevoel dat ik me op deze blog echt ‘thuis voel’ en blijkbaar wordt dat herkent. En dan zo’n lieve quote erbij. Daar kan ik alleen maar heel hard bij glimlachen!

“Cinderellis. Ik volg Ellis al toen ze haar blog Door Ellis had, maar ik heb het gevoel dat haar nieuwe blogrichting haar beter ligt. De combinatie van persoonlijke dingen en recensies is perfect voor zo’n spontane meid als zij :-)”

bidsnieuw

De tweede award (haha!) is eigenlijk voor Lilian, want dat logo komt uit haar magische brein. Maar wat fijn dat de looks van mijn blog bevallen. Ik vind hem zelf ook nog steeds erg mooi!

“Cinderellis. Ik vind deze blog zó mooi vormgegeven en het logo is ook echt om te kwijlen.”

bidsvormgeving

De derde categorie, en eentje waar ik eigenlijk heel trots op ben, is de award (;)) voor favoriete vlogger. Vloggen/booktuben is best een gek iets, waar ik nog veel over moet leren. Maar wat ik ook ontzettend graag doe. Ik vind het zo grappig dat ikzelf altijd zie wat er allemaal mis is aan mijn filmpjes, maar dat anderen dat helemaal niet het belangrijkst vinden. Hoera dus, dat ik daar word genoemd!

“CinderEllis – Ellis. Ik kijk geen vlogs; persoonlijk vind ik het enorm saai om 10 minuten lang te kijken naar iemand die voor een boekenkast zit en tegen de camera praat. Voor Ellis maak ik echter altijd een uitzondering, haar filmpjes zijn zo enthousiast – daar word ik altijd vrolijk van!”

bidsvlog

Maar misschien wel het allermooiste compliment is de laatste. Een blog met persoonlijkheid is altijd mijn streven geweest en dat dat herkent wordt is meer dan fijn!

“CinderEllis – Ellis. Ook in deze categorie ga ik stemmen op Ellis. Haar recensies hebben altijd een heel persoonlijke ondertoon en ook haar artikels zijn enorm leuk om te lezen. Als lezer krijg ik het gevoel alsof ik Ellis in real life ken. Ook in haar filmpjes is Ellis altijd haar enthousiaste zelf. Een blog om vrolijk van te worden!”

bidspersoon

Heb jij vandaag al een blij dansje gedaan?
(Sax leent zich daar echt goed voor ;))

Comments