De wrap up van maart

Gister kondigde de absurde grapjes de komst van Maart al weer aan. Wat ook meteen weer teken is voor een nieuwe Wrap up. Afgelopen maand las ik tien boeken, een prima leesmaand dus.

Recensies:

 1. De Verschrikkelijke badmeester – Jozua Douglas
 2. De IJzerstrijder – Julie Kagawa
 3. Storm #3, de Vuurproef – Lauren St. John
 4. Shopaholic grijpt in – Sophie Kinsella
 5. Twintig regels liefde – Rowan Coleman
 6. Als geen ander – Una LaMarche
 7. Percy Jackson en de laatste Olympiër – Rick Riordan
 8. Magnus Chase en het verdoemde zwaard – Rick Riordan
 9. Hof van Doorns en Rozen – Sarah J. Maas
Comments
 • zwartraafje

  Goh, series uitlezen. Ik denk dat ik achterover val wanneer ik alle series optel die ik nog niet volledig heb gelezen. Bij sommige heb ik gewoon nog maar amper interesse in de vervolgdelen, bij andere lijkt het er maar niet van te komen en andere zoals De Reiziger-serie van Diana Gabaldon wil ik dan weer niet te snel uit hebben. Ik vrees dat dat lijstje veel te confronterend zou worden. 🙂
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #40My Profile