Welkom terug! | Cinderellis

De terugkeer van mijn blog had ik ergens volgende week gepland. Een weekje om rustig alles na te lopen en goed te checken of alles goed staat ingesteld. Even kijken of ik eventueel nog veranderingen wil aan de template of de volgorde van artikelen wil veranderen.  Dat liep iets anders dan gepland: gister stuurde ik al onbedoeld wat tweets de wereld in en vandaag verscheen een video online. Tijd om online te gaan dus, goed voorbereid of niet. 

Stilte

Zes maanden was ik stil. Er verschenen geen video’s online. Als ik al een boek las, schreef ik daar geen recensie over en andere blogs bezoeken deed ik al helemaal niet. Ik werkte aan mijn studie, begon met hardlopen en miste het bloggen geen moment. Tot het ineens begon te kriebelen. Misschien kon ik best iets anders zijn dan een boekenblog? Ik hou van lezen, maar van nog zoveel meer. In stilte werkte ik aan nieuwe categorieën. Ik bezocht hordes met hardloopblogs om te kijken hoe zij schreven over hardloopevenementen. Ik keek op kookblogs om inspiratie op te doen over het schrijven van recepten. Zelfs een oude liefde kwam voorbij: ik bekeek nagelblogs om te zien hoe bloggers daar een artikel over schreven. Over alles waar ik me zelfs maar een klein beetje mee bezig hou bestaat wel een blog. En nu bestaat er nog één: de mijne.

Alles waar ik van hou

Als je veel leest en over lezen blogt, wordt lezen een stukje van je identiteit. Veel meer dan alle andere hobbies was ik “die persoon die leest”. Een lastig stukje identiteit, als ieder boek dat je oppakt boos in een hoek van de kamer verdwijnt. De frustratie zette ik om in hardlopen, of in mooie cijfers halen op school. In koken, in nieuwe stukjes van mijn leefomgeving ontdekken. In het maken van kleine schilderijtjes of het schrijven van gedichten. Ik ontdekte dat ik nog zoveel meer ben dan mijn liefde voor boeken, en dat die liefde voor boeken misschien niet eens mijn grootste liefde is. Al mijn kleine en grote liefdes vinden hier vanaf een plekje. Naast boeken en lezen, is er een plaatje voor mijn creatieve kant. Er is ruimte voor mijn sportieve kant en ik maakte een restcategorie. Voor alles wat niet in die drie categorieën past. Ik hoop dat je hier weer graag gaat komen, en me wilt verblijden met je reacties. Ik heb er in ieder geval zin in.

Je kan alvast lezen over mijn eerste hardloopevenement van 2017 of mijn eerste filmpje van 2017 bekijken.

Welkom terug op Cinderellis.nl. Over alles waar ik ook maar een klein beetje van hou.

 

Comments
 • Lieke

  Yessss, welkom terug lieve Ellis 😀

  • Ellis
   Lieke

   <3

 • Anouk

  Yay, je bent er weer! Je nieuwe plannen klinken heel erg goed, wat een goede keuze! Ik ben erg benieuwd <3 X

  • Ellis
   Anouk

   Zo lief! ❤. Fijn om te horen Anouk.😊.

 • Mascha

  Yaaaay mijn aller favorietste blogger is terug. Ik vind dit geweldig!!!!
  En heel tof ook om te zien dat je gewoon alles combineerd op je blog. Wat tof! Ect een inspiratie. Want ik heb ook echt gestruggled met de invulling van mijn blog. Dit geeft me een boost om zelf ook weer eens na te gaan denken over de invulling van mijn (twee) blogs

  • Ellis
   Mascha

   Oh wauw, ik ben er even stil van. Wat een mooie woorden. Dankje!

 • Eveline Fleur

  Wat mooi geschreven Ellis! Ik heb juist het boekengedeelte losgetrokken op mijn nieuwe side-blog YAboeken.nl haha. Heel veel plezier en succes met je mooie blog. Hij ziet er prachtig uit! Liefs, Eveline

  • Ellis
   Eveline Fleur

   Wat leuk, ik ga daar snel een kijkje nemen!

 • Lisanne

  Yay, welkom terug Ellis!

  • Ellis
   Lisanne

 • JESSICa

  Jaaaaaa je bent er weer! 😀

  • Ellis
   JESSICa

   💕

 • Eline

  Dit maakt me zo blij! Zolang je schrijft over waar je van houdt zullen mensen het blijven lezen, want er gaat niks boven een gepassioneerd blogje. Ik ben echt blij dat je deze stap genomen hebt, Ellis! You go, girl 😀

  • Ellis
   Eline

   Lief! Dit maakt mij blij! 😘😘😘

 • ESmee

  Yes je bent weer terug! 😀

  • Ellis
   ESmee

   Mede dankzij jouw woorden 💕💕

 • zwartraafje

  Ik ben echt ZOOOOO blij dat je terug bent. De afgelopen maanden heb ik jouw stem in de blogcommunity echt gemist. Dansen kan ik absoluut niet maar een klein vreugdedansje is hier echt wel op zijn plaats. Wat leuk dat je door deze aanpassingen wel over al je passies kan bloggen op Cinderellis. Ik kan me voorstellen dat dat voordien aanvoelde als een beperking. Gelukkig heb je daar een oplossing voor kunnen bedenken.

  • Ellis
   zwartraafje

   💕 ik hoop dat het gaat werken! En jouw lieve kaartje speelde zeker een rol 😘

 • Annabel

  Welkom terug lieve Ellis! Wat mooi dat je in een half jaar zo’n mooie persoonlijke reis hebt gemaakt.

  • Ellis
   Annabel

   Ah zo lief weer 😘😘

 • Nicole

  Welkom terug, heel veel succes met de nieuwe start van je blog. 😀

  • Ellis
   Nicole

   Ah, dankjewel! Lief 🙂

 • Marcia

  Wat leuk dat je terug bent! ik ga je weer met veel plezier volgen, of je nu over boeken schrijft of over andere dingen 😀

 • Laura

  Welcome back! Superleuk dat je weer gaat bloggen en een goede keus om te gaan schrijven over alles waar je van houdt.

  Ik heb een paar maanden geleden zelf ook die stap gemaakt om mijn beautyblog te veranderen in een lifestyleblog oftewel een ik-schrijf-over-alles-wat-ik-leuk-vind-blog. Geen seconde spijt van gehad!

  Ik kijk uit naar je nieuwe blogjes 🙂

 • Daan

  Wat leuk, Ellis! Ik kan me hier zo erg in vinden. Ik zit er ook weer aan te denken, en dit inspireert mij toch wel enorm! Succes Ellis!

  • Ellis
   Daan

   <3 Doennnnn!