Unboxing: vier pakjes!

Terwijl ik zat te koukleumen op het station, wachtend op mijn trein, stuurde vriend lief een foto met daarop vier pakjes. “Voor als je thuis bent!”, schreef hij er bij. Maar ik dacht maar één ding: UNBOXING!
Ik heb een hele nacht gewacht, en nog voor achten nam ik deze video op. Nieuwe boeken! Hoera!

Comments
 • Annabel

  Superleuk filmpje weer, ik heb niet echt tips. Ik vind je filmpjes altijd leuk.
  Annabel onlangs geplaatst…Non-fictie boeken lezenMy Profile

  • Ellis
   Annabel

   Haha je bent een schatje ??

 • Monica

  Leuk filmpje weer! Ik snap de tip voor afwisseling van decor, maar ik vind het zelf toch leuker om je gewoon in je vertrouwde kamertje te zien zitten. Maaaar je paastak is mooi hoor 🙂 En ik begrijp stiekem wel wat je bedoelt met dat ongecorrigeerde exemplaar, het oogt wat minder aantrekkelijk. Maar het verhaal lijkt me idd ook bijzonder!
  Monica onlangs geplaatst…Recensie: Witheet – Jennifer L. ArmentroutMy Profile

  • Ellis
   Monica

   Dan wordt de volgende weer in mijn kamertje xd oké volgende-volgende

 • Emmy

  Oh ja, die snap :’)
  Emmy onlangs geplaatst…Stad van schepen (Stravaganza #5) – Mary HoffmanMy Profile

  • Ellis
   Emmy

   Het was jij 😉

 • Jet

  Ellis, jij bent echt zowat de enige van wie ik de filmpjes kijk! Nieuwe achtergrond is echt leuk, maar ik vond je kamertje ook leuk, hoor. Ik bem zo iemand die zegt dat het haar niks uitmaakt… XD Aan het begin zat je wat ver weg, maar toen je vroeg of je te ver weg zat kwam je wat dichterbij, dus daar vond ik verder niks storend aan. Ik kijk enorm uit naar je bookshelf-tour! Verder ben ik slecht in ideeën verzinnen, zeker als het gaat om filmpjes…
  In het spoor van de eclips heb ik voor de Hebban leesclub gelezen, en hoewel ik dit natuurlijk ook niet aantrekkelijk vind, is het verhaal echt mooi. Mijn recensie is dan ook heel positief, haha! Temporary is niet mijn genre, maar dit boek vond ik heerlijk!
  Jet onlangs geplaatst…Mijn favoriete Science Fiction subgenresMy Profile

  • Ellis
   Jet

   Je maakt me toch wel weer heel enthousiast!

 • Thyrze

  Wat een leuk filmpjee! En ik sluit me toch bij de rest aan: ik vind die paastak geweldig, maar je oude vertrouwde kamertje vind ik ook helemaal prima! Mij gaat het namelijk niet om het decor, maar om wat jij te vertellen hebt ;).
  Thyrze onlangs geplaatst…Silber: Het derde boek der dromen (#3) – Kerstin GierMy Profile

 • zwartraafje

  Ik vind allebei de achtergronden leuk. Op zich is de afleiding wel leuk hoor, dan zien we meteen ook je seizoens-decoratie. Blijkbaar is die hardnekkige Blurry Ghost nog niet helemaal verdreven. Wel grappig om dan plots die Noooooo! te zien verschijnen. 🙂

  Zelf deed ik trouwens net geen vreugdedansje toen ik Zilveren zicht mocht uitpakken. Ik was echt zo ongelofelijk blij dat hij er eindelijk was.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Confessions-listMy Profile

 • Rowan

  Ah wauw die echte cover van In het spoor van de Eclips is echt prachtig!
  Rowan onlangs geplaatst…1000 vragen aan jezelf #9My Profile

 • Madelon

  Storm <3
  Ik vind dat oranje ook geen sterke keus. De originele is rood en dat past veeeeel beter bij het verhaal.
  Ik heb idd hetzelfde met die ongecorrigeerde exemplaren hoor. Helemaal niet aantrekkelijk, en zeker als je dan ziet dat de originele cover zoooooo mooi gaat worden, hihi.

  En ik vind die change of scenery juist heel erg leuk! Alleen is je beeldcompositie niet zo fijn. Vooral in het begin, omdat je dan een beetje wegvalt tov de omgeving. Als je rechterop/naar voren gaat zitten is het wel al beter 😉
  Madelon onlangs geplaatst…Mijn Wereld, of toch nietMy Profile

  • Ellis
   Madelon

   Haha ja, ik kon mezelf ook helemaal niet zien :p ik had het idee hoe ik te zien was.

 • Daan

  Wat een leuk filmpje! En wat grappig dat ik er door jouw video achter kom dat mijn quote op Zilveren Zicht staat! Echt I freaked out, zo tof! Dankjewel! 😀
  Daan onlangs geplaatst…Eerste indruk: Daredevil seizoen 2My Profile