Unboxing L.O.L surprise confetti pops | Guilty pleasure van de maand (februari 2018)

Als er iets is waar ik zonder meer gevoelig voor ben, zijn dat dingen die ik kan verzamelen. Vooral als ik van te voren niet weet wat er in de verpakking zit, maakt me dat hysterisch enthousiast. Het is dan ook geen verrassing voor me dat de ik deze L.O.L. surprise confetti pops meer dan intererssant vond toen ik ze leerde kennen. Ik heb er zelfs speciaal een categorie voor aangemaakt: de guilty pleasure van de maand. 

Guilty Pleasure van de maand

Wat ik er leuker dan je toegeven aan een schaamtevolle behoefte? Gewoon, af-en-toe? Speciaal voor deze kleine pleziertjes waar je je stiekem voor schaamt, heb ik de “guilty pleasure van de maand” in het leven geroepen. Elke maand laat ik iets zien wat ik stiekem heel leuk vind, maar tegelijkhertijd ook een beetje beschamend. Deze eerste maand kocht ik twee L.O.L. Surprise Confetti pops om deze categorie mee af te trappen.

Wat zijn L.O.L. Surprise Confetti pops ?

Als ik uit leg aan anderen wat dat nou is, zo’n L.O.L. Surprise kom ik vaak niet verder dan “Een bal, met een poppetje er in, dat je laag-voor-laag uitpakt”. En eigenlijk is dat het ook. Je koopt een bol en stript daar drie lagen af. Onder elke laag vind je “iets”. Dat “iets” varieert: Zo krijg je eerst een klein rebusje; een hint over de club waar het meisje in jouw bal in zit. In de afbeelding hieronder vind je de diverse clubs.

Als je tweede laag van de bal afritst (Zie video), vind je een stickervelletje. Onder de derde laag is een kleine ringtattoo te vinden. Deze plaktattoo vertelt je al wat meer over het popje dat je kan vinden in de bal.

Wanneer dan alle lagen van de bal afgestript zijn begint het leukste gedeelte: het openen van de vakjes in de bal. In de vier kleine vakjes vind je diverse accesoires: Een flesje, een paar schoentjes, een outfit en een accesoire. Ik vond bijvoorbeeld een pyjama, een panda-slaapmasker en slofjes met konijntjes. In één van de vakjes is ook een lintje te vinden. Als je daar aantrekt popt de bol met een hoop confetti, in dit laatste vak is het poppetje verstopt.

Maar dan zijn de verrassingen nog niet afgelopen, want het popje zit ook nog vol verrassingen. Zo kunnen sommige meisjes van kleur veranderen bij kou of warmte. Met het flesje kan je het poppetje wat water geven en het is dan ook een verrassing wat er met haar gebeurt. Zo kan ze huilen, plassen of spugen.

Een bal vol verrassingen dus!

L..O.L. Surprise Confetti pop collectors poster

L.O.L. Surprise Confetti pop

Wat vond ik er van?

Het is dat ik geen 8 meer ben, maar ik weet zeker dat ik op die leeftijd dol zou zijn op deze verrassingsballen. De poppetjes zijn schattig en het uitpakken is echt een feestje. Dat de poppetjes van kleur kunnen veranderen bij warmte of kou is nog zo’n leuke twist. Van de popjes die ik in mijn ballen vond vind ik vooral Snuggle Babe ontzettend leuk. Dat maskertje! Die schoentjes! Hoe schattig. Boss Queen, Touchdown, Foxy, Babydoll en V.R.Q.T. vind ik er ook ontzettend leuk uitzien. Een geslaagde guilty pleasure!

Zou jij een L.O.L. surprise confetti pop willen uitpakken? 


L.O.L. Surprise Confetti Pops – 12,99 – ***** (5/5)

Comments
  • zwartraafje

    Dit doet me echt aan zoveel dingen van vroeger terugdenken. Op familiefeestjes organiseerde mijn Tante meestal zo’n spel waarbij je een pakje moest doorgeven zolang er muziek speelde. Als die stopte moest de persoon die het vasthad het openen en dan stond er op elke laag een opdracht. Op het einde zat er ook een cadeautje in. Snoepjes of zo. Dus die lagen deden me meteen daar aan denken. Dat je het popje in water kan steken deed me dan weer terugdenken aan die pamper-baby’s van vroeger. Als je die in het wat legde kleurde de pamper blauw of roos. Dit lijkt me echt iets om aan mijn metekindje te geven wanneer ze wat ouder is.