Wat nam ik nu weer mee uit de bieb

Ik ben inmiddels alweer een jaar lid van de bibliotheek. Whoah! In die tijd heb ik een enorme diversiteit aan boeken meegenomen. Ook dit keer weer, ik heb van alles wat meegenomen. Dat is ook wat ik zo prettig vind aan de bibliotheek, ze hebben zo veel verschillende genres. Ook de boeken die ik nooit zou kopen. Fijn! Dit nam ik mee dit keer.

Comments
 • Lieke

  Ik vind het altijd wel leuk om te zien wat je nu weer meegenomen hebt uit de bieb ;3 Mijn proefabbo is volgens mij aankomende week weer verlopen, maar ik ga het niet verlengen. Boeken kopen vind ik toch duizendmaal leuker dan boeken lenen, haha :p
  Lieke onlangs geplaatst…WIN: Harry Potter kleurboek voor volwassenen!My Profile

  • Ellis
   Lieke

   hahahha. Mijn portemonnee niet 😉

 • Madelon

  Ik ben benieuwd wat je van al die boeken gaat vinden. Best wel veel (voor mij) onbekende boeken 🙂
  Madelon onlangs geplaatst…Column Astrid Harrewijn: Groei, ontwikkeling & nieuwsgierigheidMy Profile

  • Ellis
   Madelon

   Dat is zo fijn aan de bieb xD

 • zwartraafje

  Toen je omschreef wat je zo leuk vindt aan de bibliotheek herkende ik mezelf meteen. Zelf neem ik niet zo snel risisco’s bij het aankopen van boeken. Meestal weet ik dan al vooraf dat ik de schrijfster heel goed vind of dat ene boek echt wil hebben. In de bibliotheek vind ik het net heerlijk om er rustig rond te struinen en op het goedvallend uit wat nieuw leesvoer te selecteren. Op die manier ontdek je toch weer wat nieuws. De laatste tijd ga ik minder vaak omdat ik eerst wat eigen boeken probeer te lezen. Maar na een tijdje begint het dan sowieso weer te kriebelen en moet ik toch weer eens naar daar toe. Gelukkig valt ons lidgeld heel goed mee. Op dat vlak zijn we echt wel geluksvogels in België. Nu maar hopen dat dit zo blijft.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Huidige stand ongelezen boekenMy Profile