Secret Heroes | Celebrate Books Unboxing

Bij de Celebrate Books box met de naam Secret Heroes, in de maand juli, kon ik maar één boek bedenken. Een boek dat ik heel graag mee wilde nemen op vakantie (nog twee weken, whoehoe!). 

Tentamendrukte

Tussen mijn tentamenstress door pakte ik de box uit. Een hele welkome afleiding, maar ook een Ellis die er niet helemaal 100% bij is. De box van juli bevat een aantal items waar ik héél blij van werd. Kijk snel mee.

Wat vind jij van deze box? 

Comments
 • zwartraafje

  Ik vind het vooral leuk dat ze weer zo mooi op elkaar zijn afgestemd. Die bruisbal met de map terwijl het personage uit het boek een hele tocht maakt. De bladwijzer die bij het boek past. Al zou ik niet zoveel met de bruisbal zijn vermits we enkel een douche hebben. 🙂

  • Ellis
   zwartraafje

   Nou inderdaad! Dat is echt heel leuk gedaan weer. <3