Onverwachte boeken & penstore.nl | New in

Vlak voor ik vertrok naar floatfit stond onze vrolijke postbode voor de deur met twee onverwachte pakjes én een verwacht pakje. In mijn sportkleding pakte ik snel nog even alles uit. Ik ontving iets wat ik héél graag wilde, iets wat ik zelf heb besteld en een onverwachte verrassing. Kijk je mee. 

Comments
  • Dingen Die Fijn Zijn

    Geniet van het lezen en schrijven!

  • zwartraafje

    Ik schrijf zelf ook het liefst met een vulpen. Wanneer ik een balpen gebruik verkrampen mijn vingers om de een of andere reden nog sneller als anders waardoor mijn handschrift er anders uitziet. Vroeger kocht ik altijd paarse inktvullingen maar jammer genoeg kom je die tegenwoordig minder vaak tegen. Misschien moet ik als mijn huidige inktvullingenvoorraad uitgeput geraakt ook eens op zoek gaan naar die grote potten inkt en hervulbare vulling. Wie weet verkopen ze die wel nog steeds in het paars.