Once Upon a Time.. | Celebrate books Unboxing

Toby’s nichtje Rachel is gek op YouTube. Al maanden (jaren?!) staat op de planning om nu echt eens samen een filmpje op te nemen, maar zoals dat soms kan gaan: het kwam er maar niet van. Dit weekend besloten we samen een oude Celebrate Books box uit te pakken die ik nog had staan. Zie hier: Rachel’s YouTube debuut!

Beter laat dan nooit

Deze Celebrate Books box kreeg ik in december van mijn mamaatje (Thanks mam!), maar door mijn blog/boeken lezen-stilte kwam het er maar niet van om de box open te maken. Eigenlijk wist ik niet goed of het er ooit nog van zou komen om deze box voor camera uit te pakken, maar hoe fijn dat daar een knap nichtje was die er met mij een andere draai aan kon geven. Hoe leuk doet ze dit voor een eerste keer?!

Heb jij Cinder al gelezen? 

Comments
 • zwartraafje

  Rachel doet het alleszins al een pak beter als ik. Na een poging die nooit op de blog terecht is gekomen heb ik toch maar besloten om het zelf bij blogposts te houden én het vloggen aan anderen over te laten. Cinder en Scarlett heb ik gelezen maar de later verschenen boeken nog niet.

  Oh, als ik een stukje niet goed verstaan heb en ik wil het een beetje terugspoelen (nu ja, dat is niet de juiste term maar je weet wel wat ik bedoel) dan kan ik niet aan dat balkje waarop je kan zien hoever het filmpje zit. Jouw tekstvlak hangt daar immers over. 😉

  Dat stuk zeep kan je ook gewoon in je kast tussen de handdoeken liggen. Er ligt hier al een eeuwigheid een Lush-zeepje in mijn linnenkast en de handdoeken ruiken daar nog steeds naar.

  • Ellis
   zwartraafje

   Oh ja! Wat onhandig, daar had ik niet bij nagedacht! Ik ga het aan mijn techneut doorgeven 😉