Ik ging naar de bieb en nam mee…

* Als je dan zegt dat je vanmiddag een filmpje gaat publiceren, moet je het natuurlijk wel publiceren en niet op concept laten staan 😉

Voor vandaag stond er eigenlijk een ander filmpje op de planning, dit is het filmpje van volgende week vrijdag pas. Kom ik net ineens tot de ontdekking dat ik iets verkeerd heb gedaan tijdens het bewerken, waardoor er drie minuten uit het middenstuk missen. Dat is niet zo leuk natuurlijk.

Dus vandaag het filmpje van volgende week. En volgende week een nieuw opgenomen filmpje van vandaag 😉

 

Comments
 • Lilian

  Hahahaha het einde! Ik wil dat tweede boek over bloggen mega graag lezen, dus vertel me wat je ervan vindt als je het hebt gelezen 🙂

  • Ellis
   Lilian

   :p erg he. Ik dacht echt neehhhh! Dat tweede boek (bedoel je die met die engelse titel?) was een beetje te veel gericht op technische aspecten. Over geld verdienen met bloggen en over dingen die ik inmiddels al weer. Ik heb er twee dingen van opgestoken 1) waarom je een disclaimer gebruikt (en hoe) 2) wat de toegevoegde waarde is van je blog delen op Google plus.

   • Lilian
    Ellis

    Hmmm, misschien ook maar even bij de bibliotheek gaan kijken dan, en niet kopen!

 • Madelon

  Die cover van Liefdeswoordenboek vind ik wel echt tof! Klinkt ook wel weer als een heel speciaal boek.

 • Marlies

  Hahaha geweldig. Super filmpje!

 • Zwartraafje

  Ik vind het zo super leuk om naar de bibliotheek te gaan en er een heuse ontdekkingstocht van te maken. De laatste tijd komt het er niet meer van omdat er echt nog ontzettend veel ongelezen boeken op me wachten. Maar rustig (zonder lijstje) door die gangen slenteren en sporadisch een boek uit het rek nemen om te zien of het iets voor me is … Tja, dat is nu eenmaal ontzettend tof.

  • Ellis
   Zwartraafje

   <3 En wat ik dan ook altijd heel fijn vind: je mag de boeken gewoon meenemen zonder daar 100 euro voor te hoeven neertellen xD

 • Mascha

  Wooow. Ik heb opeens zin om naar de bieb te gaan.. Ik heb weer een doel voor vrijdagmiddag Yaaaay

  • Mascha
   Mascha

   Oh. Ik vergeet te zeggen. Schrijven kreng! Is fantastisch. Echt een enorme aanrader. Want mega grappig

  • Ellis
   Mascha

   Onze bieb is ook echt wel leuk!

 • Vivian | The Book Review

  Onwijs leuk om te zien joh! Dat Blogboek heb ik ook in de kast staan, moet ik nog steeds een keertje lezen. En awh, wat een leuke kat!