Hunted Magic (de helft dan) | Celebrate Books unboxing

Celebrate Books heeft één keer een box voor jongeren uitgebracht, maar daarin een 10+ boek. Toentertijd heb ik de box niet bestelt, maar achter kreeg ik daar sowieso spijt van. Bij Jessica zag ik namelijk al dat ik dit écht een leuke box vind. En naar het boek was ik super benieuwd. What can I say? Ik hou ontzettend van die middle grade boeken.

Een halve box, voor een halve prijs

Op de instagram van Celebrate Books zag ik dat ze een halve box wegdeden, voor een half prijsje. Helaas zonder die toffe pin, die had ik echt graag willen hebben. Wat er wel in mijn halve box zat laat ik je zien! Inmiddels heb ik het boek al uit, wat ik daar van vond lees je morgen.

p.s. Er is weer een sale bij Celebrate Books. Dit keer met ACOTAR-goodies. Iets voor jou?

Wat vind jij? Zou je zo’n halve box bestelt hebben? 

Comments