Hidden Secrets | Celebrate Books unboxing

Dankzij Rachel kreeg ik de smaak van het unboxen weer te pakken. En aangezien ik gister voor het eerst sinds tijden weer een boek in één dag uitlas (Afbeeldingsresultaat voor emoji feestje), leek het me weer het mooi moment voor een Celebrate Books box. Ik had zo’n vermoeden over het boek dat in de Hidden Secrets box zou zitten (Ik had het mis!) en ik had gewoon heel erg zin in een uitpakfeestje. Hoe pakte dat uit dit keer ? (pun intended)

Lekker slissen

Zoals ik toelicht in de video heb ik sinds een week een beugel. Ik vind het zelf ontzettend irritant om naar te luisteren, maar hopelijk stoort het jullie niet al te veel. Volgens de tandarts wordt het vanaf hier alleen maar beter, dus steeds minder geslis in komende videos hoop ik ;).

Hoe vind jij de box? 

Comments
 • zwartraafje

  Pssst, die van Alice zat bij de Harteloos-doos en als ik me niet vergis is de fanart van Lucien uit de Hof van Doorns en Rozen-serie. 😉 Die cover van inkt ziet er echt prachtig uit. Oh en die F … die lijkt ook echt wel op een B. Ik wist door het begin van de zin dat het funerals moest zijn maar anders had ik zelf waarschijnlijk ook gedacht dat er bunerals stond. (om dan vervolgens te gaan opzoeken wat een buneral in hemelsnaam is)

 • Daan

  Het slissen was me totaal niet opgevallen!

  • Ellis
   Daan

   Hahha fijn! Maf dat ik het zelf dan zo hoor en merk.

 • Esmee

  Yes, tof filmpje!

  • Ellis
   Esmee

   <3

 • frederic

  Ik hoorde het slissen ook helemaal niet. Was me totaal niet opgevallen.
  Grappig dat er achter je een aantal boeken staan die ik ook heb.
  De horlogemaker van Londen herken ik… en heb je nu twee keer Narcotica staan?

  • Ellis
   frederic

   Hahha, grappig dat ik dat zelf dan wél zo goed hoor. De horlogemaker van londen vond ik echt heerlijk. En inderdaad, 2x Narcotica. Scherp gezien!