Help mij kiezen!

Tijdens de Ohmybookathon organiseerde de Oh my bookies een heleboel ontzettend leuk winacties. Maar één winactie sprong er voor mij echt uit. Via caseable maakt je kans op een super, fantastisch ereaderhoesje. Ik ben al zeker een jaar aan het kwijlen op die fantastische variant van Lisanne zelf (die ze niet meer verkopen, sigh :(). Als reactie schreef ik een gek verhaaltje en van de week kreeg ik een bericht. IK HEB GEWONNEN! Je begrijpt dat ik drie blije dansjes door de kamer maakte om vervolgens de website af te speuren. Wat ik inmiddels als drie dagen aan het doen ben. Ik kom er niet uit, er is zoveel leuks! Dus heb ik jou nodig, help jij mij kiezen?
Hieronder vindt je de hoesjes die ik heel erg leuk vind, bekijk ze rustig en stem dan op de leukste in de poll!

unicorn-1

 

De eenhoornhoezen

Sja, ik heb natuurlijk een zwak voor eenhoorns. Maar zijn ze leuk genoeg als ereadershoes? De zwarte lijkt niet zo mooi afgewerkt, en die andere twee hebben een beetje een retro vibe.

 

artsy

Allemaal een beetje kunstig

Frida is al een eewigheid mijn favoriete kunstenaar. Maar wil ik haar ook op mijn ereaderhoes? Het astronautje vind ik ontzettend leuk, zeker met die achtergrond. Maar is het leuk als ereaderhoes? Het vosje is prachtig met die levendige kleuren en sja, die quote lijkt me best wel te passen..

kattig

Kitty-alert

In mijn huishouden spelen katten een aardige rol. Er lopen er maar liefst drie rond bij mij thuis. Deze hoezen hebben allemaal wat kattigs. Maarja, is die met al die kattenkopjes niet wat kinderlijk? En leeuwen,.. wat heb ik daar dan mee? De kunstzinnige kat heeft ook iets moois op de achterkant, dat is een leuk detail. Maar zijn ze leuk genoeg om te kiezen?

simpel

Simpel design

Een lekker simpel ontwerp spreekt me ook erg aan. Groen is mijn favoriete kleur en ik ben dol op planten,maar die witte strepen vind ik een beetje gek. De cactusjes vind ik lekker fris door de kleurtjes. Marmer is natuurlijk hip, maar is het niet te saai? En die kleurtjes vind ik lekker vrolijk, maar misschien ook een beetje hippie?

 

dromerig

Dromerige ontwerpjes

Echt, kijk op de site, want er staan prachtige dingen op. Zoals deze ontzettend mooie dromerige designs. Ik vind ze alledrie prachtig. Bij de twee aan de rechterkant weet ik niet zeker of ik het leuk vind dat voor en achter dezelfde afbeelding hebben. Bij de slak vind ik de achterkant juist heel saai, maar bij de vliegende walrus vind ik het weer zo gek dat er een zwarte streep door heen loopt. Dilemma’s.

ook-leuk

Zonder thema, wel leuk

En dan zijn er nog een aantal designs die ik gewoon heel leuk vind. De stoere skull vind ik zo gaaf, maar hij is ook wit… Wordt dat niet snel vies? Read books is de enige boekgerelateerde hoes die ik kon vinden, en ik vind hem eigenlijk een beetje duf. De quote is tof, maar ook weer gek uitgelijnd en het is ook weer niet mijn allerlievelingsquote ter wereld.

Wat vind jij? Ik vind het zo moeilijk!

Welk ereader hoesje vind jij het leukst?

 
pollcode.com free polls
Comments