Girl Power | Celebrate Books Unboxing

Het moment dat Celebrate Books hun nieuwste, engelse box aankondigde, wist ik dat ik hem wilde. Girl Power is een waanzinnig goed thema, waar je heel veel leuks mee kunt doen. De meeste wilde ideeën ontsprongen uit mijn brein voor fantastische goodies in dit thema. Ook het boek dat ik voorspelde wil ik dolgraag lezen. Meteen bestelt dus, die box. Maar is de inhoud net zo leuk als ik hoopte? 

 

Wat vind jij van de box? 

Comments
  • zwartraafje

    Haha, ik begon hier meteen te typen dat deze tas waarschijnlijk wel al je bibliotheek-boeken kan dragen toen je net hetzelfde zij. 🙂 Die cover van Leigh Bardugo’s boek ziet er zo tof uit. De stickertjes zijn ook erg leuk én de pin. Kortom veel leuke spulletjes waar in deze box.

  • Jessica

    Oeh, mocht je de onderzetters nog hebben dan heb ik zéker interesse! Ik heb laatst nog een hele stapel bijgekocht van Peeta en Simon (maar die zijn nu dus nogal in de meerderheid) en hoop zelf stiekem dat er nog meer bij zullen komen.