Dit was mijn week – week 50

Een kluizenaar. Zo heb ik me de afgelopen weken gevoeld. Volgende week is het mijn toetsweek. En met twee statistiektoetsen en een SPSS-deadline ben ik compleet in de stress. Afgelopen vrijdag had ik zeven uur bijles, gister ging ik eerder naar huis van een feestje zodat ik vandaag weer fris en fruitig kon leren en verder deed ik vooral alleen maar sommen. Leuke week 😉

De leukste bezoeker..
DSC_5079

DSC_4958

was deze beauty. Deze mini-poes heet Hella en logeerde bij ons toen haar baasjes op vakantie waren. Koen heeft zich ontpopt tot haar grote vriend (met de nadruk op groot), Flynn is net haar chagrijnige oude op -alles goed en wel, tot ze te druk begint te doen-, maar Tara.. Tara is doodsbang voor deze uk, die maar half zo groot is als zij xD. Gekke katten.

De beste jarige..

wpid-img-20151212-wa0031.jpg

wpid-img-20151212-wa0035.jpg

Was mijn goede vriend Roderik. Hij werd 31, hoera! En wat klinkt dat ontzettend oud:P We ging gezellig uiteten en toen ik me haastte om de laatste trein terug naar huis te halen, maakte de rest er nog een lange nacht van. Zucht. Tentamens. Niet leuk.

De beste verrassing én troost tijdens het studeren (x2!)..

wpid-img_20151209_160837.jpg

DSC_4903

Afgelopen week stuurde uitgeverij de Fontein een fles wijn als dank voor mijn recensie over Memento . En van een nog onbekende verzender ontving ik ontzettend leuk pakketje met deze mooie boekenlegger. Ik schreef er zelfs een hele post over.

Nog één weekje knallen en dan heb ik lekker vakantie. Ik ben er echt aan toe, zeker na deze ontzettend niksige week vol met studie-activiteiten.

Hoe was jouw week? 

 

Comments
 • Lieke

  Lekker zuipennnn~ Nee, grapje. Hella is cute <3

 • Ilse

  Haha, ziet er gezellig en lekker uit! En leuk dat jullie een logeerpoes hadden! Nu heb ik spontaan weer zin in de zomer, want dan kan ik weer op de kat van de buren passen. ^.^

  • Ellis
   Ilse

   🙂 Poezen rock!

   • Ilse
    Ellis

    Sowieso! Ik wilde eerst zeggen ‘had ik maar eens logeerpoezen’ maar dat klinkt ten eerste super fout en ten tweede gáát dat ook fout, want Luca. =3

    • Ellis
     Ilse

     HAHAHAHA. Ik heb het wel altijd heel ongegeneerd over m’n poes.

 • Charelle

  Haha de bekende kluizenaarsweken! 😉 Gelukkig was de poes daar als metgezel!

 • Annabel

  Studeren is niet altijd leuk, maar dan geniet je straks wel extra van je vakantie!

 • zwartraafje

  Wat is die Hella een schatje. Ik mocht dit weekend de katjes van de buren eten gaan geven. Uiteraard duurde dit steeds wat langer dan eigenlijk nodig is vermits ik ze ook even wilde knuffelen. Handig voor de buren dat wij vaak thuis zijn én leuk voor ons dat we dan even met die twee schattige diertjes kunnen knuffelen.

  Er hangen hier thuis super veel kerstlichtjes maar misschien moet ik de komende week gewoon nog wat extra kaarsjes aansteken speciaal voor jou examens. Ik duim alvast voor je.

  • Ellis
   zwartraafje

   Weet je dat ik dankzij jou nu ook met regelmaat het woord “vermits” in mijn zinnen gooi 😉

 • Madelon

  Hella is echt een mooie poes!