Dit was mijn week – week 49

Wauw, wat was ik gespannen deze week! Ik raakte de draad volledig kwijt bij statistiek (snik), kreeg mijn cijfer terug van presentatievaardigheden (yes!) en ik ONTMOETTE VERONICA ROTH. Over dat laatste heb ik een filmpje gemaakt, dus die awkward encounter met mijn favoriete schrijfster ever ga ik nog even bewaren voor later (Maar tipje van de sluier: het was awkward. Ik was een awkward stotterende fangirl. Echt. Ze zal wel denken. Weirdest person ever). Helaas moest ik met een vliegende vaart weer weg van het event wat het was pakjesavond, hoera! Zoals jullie al hebben kunnen lezen ben ik gek op sinterklaas en ik vond het dit keer ook ontzettend geslaagd!

Beste cadeautje van het jaar
DSC_4833

Jep, ik kreeg een home-made eenhoorn. En ik barstte spontaan in huilen uit. Mijn schoonzus heeft dit uberschattige unicorntje voor me gehaakt en ik werd er helemaal emotioneel van.

De grootste hoeveelheid pakjes van de afgelopen jaren

DSC_4820

Viereneenhalve zak vol pakjes. Voor twee kinderen en zeven volwassen. Juist.

Goeiemorgen-selfie

wpid-dsc_1253.jpg

Onze boekbloggerapp-groep is zo gek. Ineens waren we elkaar allemaal “goeiemorgen! Ik ben net uit bed!”selfies aan het sturen. Dit ben ik. Met mijn knuffel xD

Beste auteursontmoeting ever

DSC_4842

Ik maak er nooit een geheim van dat ik groot fan van Veronica Roth ben. Maar toen zat ze daar. En gaf ze een compliment over mijn  trui. En ik wist écht niet waar ik moest kijken. Ze is zó leuk en als we elkaar zouden tegenkomen in het normale wilde leven weet ik zeker dat we zouden klikken.

De meeste mislukte auteursfoto ever

DSC_4814

Dit is mijn foto geworden… Juist. Zie mij reiken naar mijn boek met die smachtende blik in mijn ogen.

En hoera! 

wpid-screenshot_2015-12-06-11-08-52.png

Het gaat goed met mijn cijfers. Tot nu toe heb ik nog niks onder de 7 gehaald (over twee weken statistiek, bibbers…)

Dit is de stemming die heerst in mijn klas:

wpid-img-20151203-wa0014.jpg

Hervonden foto’s zijn fijn

wpid-img-20151202-wa0000.jpeg

wpid-dsc_1247.jpg

Op de Best of Ya sleepover zijn een shitload aan foto’s gemaakt terwijl we ronddartelde in een stel jurken. Deze had ik nog niet gezien en ik krijg er meteen weer dat hele fijne prinsessengevoel van. Wanneer trek je nou zo’n tacky jurk aan met je vriendinnetjes, om te poseren voor de foto. Ik vind ze fijn <3

Sinterklaas is weer naar Spanje, Veronica Roth weer verder met haar tour en ik kan me weer gaan concentreren op mijn statistiek. Hoe was jouw week?

Comments
 • Marcia

  Wat een leuke en originele manier om te vertellen over jouw week. De prinsessen foto’s zijn echt tof!

 • Ilse

  Haha, wat een leuke foto’s! Veel pakjes zeg! En jeetje, ik wist helemaal niet dat je zo’n prinsessenjurk hebt aangehad! Staat wel super vet, haha!

  • Ellis
   Ilse

   Hhahaha Cinderelliisssssss <3

 • zwartraafje

  Die eenhoorn is super leuk gemaakt. Echt wel een perfect cadeautje. Ik zei al eerder dat we hier jammer genoeg niet aan pakjes doen. Blijkbaar komt de Sint enkel bij kinderen en niet bij volwassenen. Maar daar dacht ik zelf anders over dus kocht ik, vermits ik het afgelopen jaar héél erg braaf ben geweest, gewoon een pakje voor mezelf op de Kerstbeurs. 🙂

 • Madelon

  Ik ben stiekem echt zo jaloers op die unicorn <3

 • veerlez

  haha heerlijk, toch vind ik het een fijne fan foto, want Veronica kijkt zo blij en lief! 🙂 En het is toch niet gek dat je moet giechelen en stotteren, HET IS VERONICA ROTH! 🙂 & die prinsessenjurk staat je echt geweldig!!

 • hetboekenik

  Ik vind je foto met Veronica Roth erg leuk

 • Jessica

  Wat een fijne week! Nog altijd balen dat ik niet bij het Best of YA Event kon zijn 🙁
  En die prinsessenjurk stond jou zo leuk! 😀