Dit was mijn week #48

Afgelopen week was een hele leuke! Ik had een week met allemaal leuke kleine dingetjes en ik was vooral heel gelukkig afgelopen week 🙂 Een kijkje in wat mij zo blij maakte!

De beste vrije dag:

wpid-wp-1448191874066.jpg
DSC_4696

DSC_4698

DSC_4701

Heb ik besteed aan vrienden, lunchen, Spectre, mijn zusje en sushi. Spectre was tof, de lunch was lekker, de vrienden en het zusje heel erg leuk en de sushi was ook al prima. Dat zijn de betere dagen van het leven xD

Ik sprong een gat in de lucht:

Bekijk meer video’s van vtmnieuws op nieuws.vtm.be

Toen mijn mooie fantickets van K3 binnen kwamen. Per post. Want ik heb extra betaalt om het kaartje in mijn Moleskine te kunnen plakken na afloop. Waar dat enthousiasme toch ineens vandaan komt?! In maart ga ik naar het afscheidsconcert van K3 samen met mijn 6jarige neefje en mede-boekblogger. Ik heb er zo’n zin in!

Ik sprong een gat in de lucht #2:

wpid-wp-1448823721767.png

Ik heb inmiddels al de eerste twee tentamens van mijn nieuwe studie gehad. In mijn eerste periode haalde ik een 8,3, maar de tweede periode vond ik een stuk lastiger. Ik zat niet helemaal lekker in mijn onderwijsgroep en over het tentamen moest ik langer nadenken. Dus toen ik een 7,8 zag staan in mijn cijfer lijst kon ik alleen maar heel erg blij zijn. Heel fijn!

Het leukste bloggersding

wpid-wp-1448823563262.jpg

Afgelopen vrijdag reisde ik af naar Sassenheim, samen met Emmy en Marjolijn. Waar we ook Joost, Ilse en Kim ontmoette. Er was een leuke ruilavond georganiseerd bij boekhandel Wagner en het was zó super geslaagd. Heel gezellig en ik wist al mijn boeken te ruilen. Ik maakte er dit filmpje over.

Mooie middag met mijn lief

DSC_4776DSC_4764DSC_4768DSC_4769DSC_4771DSC_4774

Zaterdag besloten To en ik een middag voor ons te nemen. We gingen samen naar Mockingjay (Oh man, wat heb ik gehuild!), we gingen lekker lunchen en begonnen ‘s avonds een nieuwe serie. We hebben al in geen eeuwigheid zo’n hele dag “voor ons” gehad, omdat ik het nu best wel druk heb met mijn nieuwe studie. Dus dat was een verademing!

Zonder twijfel één van de fijnste weken van de afgelopen tijd! Had jij ook een fijne week? 

Comments
 • veerlez

  Ik heb nu zo veel zin in sushi! 🙂 En wat leuk dat je naar K3 gaat, ik ben jaren geleden geweest (serieus, dit vertel ik nooit iemand) zonder een excuuskind (want ik ging echt voor mijzelf haha)

 • zwartraafje

  Hier nog iemand die snakt naar sushi na het lezen van deze blogpost. Wat leuk dat je zo’n geweldige week achter de rug hebt. Ik heb momenteel een vrij rustige week voor de boeg, vandaag is zo’n beetje de drukste dag en zaterdag ga ik met mijn broers, schoonzusjes en echtgenoot naar een quiz dus dat is ook een super leuk vooruitzicht. Oh ja, zondag is er ook een Geschenkenbeurs van Oxfam. Het moment dus om onze voorraad thee aan te vullen én te kijken of er eventuele leuke cadeautjes tussen zitten.

  • Ellis
   zwartraafje

   De geschenken beurs van oxfam? Daar heb ik nog nooit van gehoord! Wat is het? 🙂

   • zwartraafje
    Ellis

    Die beurs word hier bij ons in het dorp jaarlijks georganiseerd door de Wereldwinkel. Ze bieden hun vaste fairtrade voedingsproducten aan maar ook een groot deel geschenken waarvoor de producenten een eerlijke prijs krijgen. Mocht ik er iets vinden dan zal ik nadien wel een foto van publiceren.

 • Madelon

  Wat een superpunt voor je tentamen! Gefeliciteerd!

  • Ellis
   Madelon

   xD Ik ben zo trots!