Dark & Twisted | Celebrate books unboxing (februari 2018)

In december besloot ik mezelf weer eens blij te maken met een fijne Celebrate Books box. Het thema van de februari-box sprak me direct aan: dark & twisted. Precies waar ik van hou. ;). Ik doe net niet genoeg met goodies om er elke maand eentje te bestellen, maar eens in de zoveel tijd vind ik zo’n box een fijn cadeautje aan mezelf. In deze box wordt ons een hardback beloofd vol met een betoverend verhaal vol beloftes die te mooi zijn om waar te zijn. Helemaal zin in! 

Op het moment dat ik deze video online plaats heb ik net gelezen dat Celebrate Books gaat stoppen in augustus. Dat vind ik ontzettend jammer! Ik heb altijd erg genoten van de boxen. Hoewel ik niet echt een verzamelaar of gebruiker van goodies ben, heb ik altijd erg genoten van het uitpakmoment. Dat hebben jullie vast ook in mijn video’s kunnen zien. Dat ga ik zonder meer missen. Geen klein feestje meer voor mij alleen (en jullie, als mijn kijkers). Dit was hoe dan ook een erg geslaagde box voor mij.

Wat vind jij van deze box? 

Comments
  • zwartraafje

    Ik vind het nog steeds zo jammer van Celebrate Books. Al helemaal omdat ze nu in mineur eindigen. Het zou spijtig zijn moest net dat negatieve blijven hangen en niet de vele fijne reacties van de afgelopen jaren. Deze box was niet meteen iets voor mij omdat roos echt mijn kleur niet is. Het boek zelf zou ik echter wel willen lezen. Ik ben momenteel trouwens nog in spanning aan het uitkijken naar Emmy’s eerste box. Die is vrijdag bezorgd bij UPS en ik hoop dat ik zo snel mogelijk bericht krijg dat ik hem mag gaan ophalen. Ik ben jammer genoeg al twee spoilers tegengekomen online maar ben uiteraard nog steeds heel benieuwd naar alle HP-spulletjes.