Celebrate Books box unboxing #5 – All the feels

De afgelopen maanden ben ik wel vier keer van postbode gewisseld. Maar deze, dat is een blijvertje. Om één uur stond meneer de postbode al voor de deur met een wel zeer gewild pakje (Dat hij mijn celebrate books box aan de buurvrouw gaf, en ik hun H&M bestelling kreeg, vergeet ik dan voor het gemak maar even).

Elke Celebrate Books box is weer een feestje om uit te pakken, en ook dit keer zat er weer een hoop leuks in!

Kijk ook de leuke unboxing van mijn -lekker serieus kijkende – vriendinnetje Lieke!

Comments
 • Madelon

  Als jij zo van snoepjes houdt, mag je de mijne wel komen opeten! Ik ben echt geen snoeperd als het op echte snoepjes aankomt xD (als het aankomt op chocola daarintegen…)
  Madelon onlangs geplaatst…The Friday Five: Favoriete boekenhunksMy Profile

  • Ellis
   Madelon

   Ze zijn heerlijk!

 • Vivian

  Jaaa leuke video! Ik vind de inhoud ook echt tof. Vrij weinig goodies deze keer, maar zoveel liefde voor de pen, de sokken en het notitieblokje! Ohh en dankzij jou weet ik nu dat je ook het ebook kunt downloaden, dat had ik helemaal niet gezien!
  Vivian onlangs geplaatst…Beschrijf jezelf in 10 boeken TAGMy Profile

  • Ellis
   Vivian

   Hahha, dat is zo’n leuk extraatje! Ik vind het zo fijn om mijn ereader mee te nemen en mijn boek mooi te houden <3

 • zwartraafje

  Ik heb Sterrenstof onlangs gelezen en zou het nu niet meteen omschrijven als een Feel Good boek. Al vond ik het wel een heel knap verhaal dat zonder twijfel allerlei gevoelens bij me opriep. Maar hé, je hebt wel Feel Good sokken, ik denk echt dat ik daar spontaan goed gezind van zou worden zodra ik die aantrek.

  Ook grappig hoe je eerst zegt dat Celebrate Books fan lijkt te zijn van Harry Potter en vervolgens tweemaal Harry zegt in plaats van Henry. Hoera voor Potterfans!
  zwartraafje onlangs geplaatst…Blogger Vriendenboek #70My Profile

  • Ellis
   zwartraafje

   OMG, echt. Wat genant. Hahahha.