Celebrate Books box unboxing #2 – Reaching for the Stars + WIN!

Holla, it’s hereeeee!

Na uren wachten stond de postbode dan eindelijk voor de deur met de tweede celebrate books box. Tijd voor een unboxing!

Comments
 • Jet

  ELLIS HOE KON JE NIET WETEN DAT DAT ISABELLE LIGHTWOOD WAS!!! HEB JE THE MORTAL INSTRUMENTS NIET GELEZEN?!?!?!?! HOE?!?!?! Oké, mijn fangirlmoment is voorbij… :’D
  Slimmm, achter op een boek zetten dat het in een geheimzinnige box zit waarvan het echt NIET leuk is als je weet wat er allemaal in zit. En jammer dat je het al had! Ik had al gezien dat véél boekbloggers het als recensie-exemplaar hebben ontvangen en hoewel ik de Celebrate Book Box niet ontvang, had ik dit boek wel verwacht. Toen ik dus al die foto’s van pakjes vol met glitters zag dacht ik al van: “Neeeeeee niet slim.” Wel leuk dat je er een winactie van maakt! Ik had je recensie gelezen, maar die maakte me zéker niet benieuwd naar dit boek!

  Ik ben niet goed in hilarische comments schrijven… Nope, helemaal niet. MAAR IK HOU WEL VAN UNICORNS!
  Jet onlangs geplaatst…Alice in Zombieland – Gena ShowalterMy Profile

  • Ellis
   Jet

   Ik ben gewoon een beetje een dommie! Ik zat te denken aan sterrengerelateerde boeken. De mortal instruments kwam niet echt in me op. Slim is anders ;). EN JE COMMENT IS WEL EEN KLEINE BEETJE HILARISCH. Ik moest er om lachen 😉

   • Jet
    Ellis

    WACHT! STOP! In mijn comment zeg ik dat jou recensie me zeker niet benieuwd maakte naar Eenzaam en extreem ver weg, maar ik bedoel juist dat je recensie me niet mínder benieuwd maakt. Ik ben dus nog wél benieuwd! Oké, wie is hier de dommie? Ik dus. En nee, dit was geen sneaky geplande actie om hilarisch te zijn :’D Ik doe dus suuuupergraag mee aan de winactie! *facepalm*
    Jet onlangs geplaatst…Alice in Zombieland – Gena ShowalterMy Profile

 • zwartraafje

  Hmmm, ik krijg geen filmpje te zien. Is eventjes rechtstreeks proberen in plaats van via de Bloglovin Feed.
  zwartraafje onlangs geplaatst…Gelezen in juni 2016My Profile

  • Ellis
   zwartraafje

   Oei, is het gelukt?

   • zwartraafje
    Ellis

    Ondertussen wel hoor. Alleen was ik helemaal vergeten om alsnog een reactie achter te laten. Vermits het thema me minder aansprak heb ik deze box niet besteld. Die van september spreekt me meer aan. Net als jij had ik op het leesexemplaar van Eenzaam en extreem ver weg al gezien dat dit boek in de Celebrate Books Box ging zitten en vermits dat boek nogal tegenviel voor me ben ik blij dat ik de doos niet had besteld. Al waren de andere spulletjes wel erg leuk. De beker en het stoffen tasje vind ik erg mooi. De kleine bladwijzer ziet er superschattig uit en die mooi uitgewerkte quote-prints zien er telkens prachtig uit.
    zwartraafje onlangs geplaatst…Deze covers vragen er gewoon omMy Profile

 • Nessa Luna

  Ik twijfelde heel erg of ik deze box nou wel of niet moest bestellen, en ik heb nu toch best wel spijt dat ik ‘t niet gedaan heb. Denk dat ik de volgende box toch maar wel ga bestellen, want mystery is toch wel echt ‘mijn’ ding, hahaha!
  Nessa Luna onlangs geplaatst…Review: Beauty QueensMy Profile

  • Ellis
   Nessa Luna

   Hahaha, ja het is altijd een beetje een risico natuurlijk, maar ik word zoooooooo blij van verrassingen.

  • Ellis
   Nessa Luna

   Ik vind de quotes ook heerlijk <3 En de mok! Al drink ik persoonlijk graag uit een maatje groter. 🙂

 • Annabel

  Leuk filmpje! Ik vond de inhoud van de box leuk, ik heb hem ook gehad
  Annabel onlangs geplaatst…Wrap up Juni en een voorlopige TBR van JuliMy Profile

  • Ellis
   Annabel

   Zo fijn, dat uitpakmomentje! 🙂

 • Janita

  Wat een enthousiast filmpje! Je hebt echt een blij hoofd 🙂 Ik ben heel nieuwsgierig geworden naar het boek. Ik heb nog nooit een box besteld, ga ik binnenkort zeker doen!

  • Ellis
   Janita

   Hahhahahah. Blij hoofd xD

 • Madelon

  Kwartiertje te laat maar… Dat valt mee in vergelijking met mijn 25 uur xD
  Ik las ook die quote helemaal verkeerd eerst, haha. Maar er staat I feel like he is leafing through the pages of me like I was a book written in a language only he can understand (wat een lange zin, hahaha).
  Madelon onlangs geplaatst…Film: Me Before YouMy Profile

  • Ellis
   Madelon

   True!

 • dingen die fijn zijn

  Oh, zo tof, zo spannend en ik wil ook wel eens vol spanning voor mijn brievenbus gaan liggen dus laat maar komen 🙂
  dingen die fijn zijn onlangs geplaatst…Zondag, bijkom-dagMy Profile

 • Vivian

  Ik vond de inhoud van deze box ook zó leuk! En inderdaad behoorlijk stom dat het al op de achterkant van het boek stond haha!
  Vivian onlangs geplaatst…Zijn boekenwurmen ook taaltrollen?My Profile