Booktuben is een hippe hobby

Een week of wat geleden ontving ik een leuk mailtje, met daarin de vraag of ik het leuk vond om en kort introductiefilmpje over mijzelf op te nemen. Zodat Bruna daar wat over kon schrijven. Ha! Dat leek me natuurlijk meer dan leuk. Ik knalde mijn camera neer, en begon met praten. En hoe. Alle mensen die kennismaken met mij via Bruna kunnen niet anders dan mij uber hysterisch vinden. Ik heb geen idee waar ik het vandaan haalde. Normaal ben ik wel een beetje druk, maar dit. Wauw.

Natuurlijk is het leuk dat er over me geschreven wordt. Maar stiekem vind ik het allerleukst dat booktuben een hippe hobby wordt genoemd. Zelf vind ik het eigenlijk best een duffe hobby. Ik zit op een klein kamertje, voor een camera, met een stapel boeken. Vaak in mijn pyjamabroek. Ik jaag regelmatig een kat weg. En ik praat. Over boeken dus. Echt hip kan ik dat niet noemen, maar ik vind het helemaal niet erg als andere daar wel een hip gevoel bij krijgen.

Wil je het artikel zelf lezen? Omdat je echt wilt weten waarom booktuben dan een hippe hobby is, of wil jij mij op mijn allerhysterischt zien? Kijk hier!  Je vindt daar ook een superprofi filmpje van Fleurine en een video van Chinouk.

Wat vind jij er van? Hysterisch he? xD

Comments