De beste alternatieven voor plastic tasjes

Het is pas 14 dagen 2016, maar ik ben al een heleboel kwartjes armer. Van al die keren dat ik plastic tasjes moest aanschaffen terwijl ik een mooie aankoop in de uitverkoop deed. Juist. Weinig succesvol. De oplossing? Altijd zo’n awesome katoenen tastje mee als je op pad gaat. Maar inmiddels kennen we allemaal de Blossom bags wel, iedereen heeft die leuke tasjes van Best of YA in de kast én de Primark is een geliefde plaats voor de leukste meeneemtasjes. Maar wat hebben we nog meer? Dit zijn de leukste alternatieven voor plastic tasjes!

In mijn collectie:
Ik heb een zwak voor eenhoorns. Goh. Dat hoor je vast voor het eerst. Een shopper met en geinige eenhoorn daar op? Daar word ik heel erg blij van! Ik heb er twee in mijn collectie en aan de kreukjes kan je goed zijn dat ik ze allebei regelmatig meeneem in mijn tas. Beide komen van de Primark voor een paar euro, maar het wijde web heeft er nog veel meer!

DSC_5421

Voor de unicornlovers

Unicorn Tote Bag - Canvas Tote Bag - Printed Tote Bag - Cotton Tote Bag - Funny Gift - Quote Bag- Shopper Tote Bag - Large Shopping Bag

Deze staat bovenaan mijn wishlist. Hoe leuk is deze tekst!

If I Was a Unicorn Funny Tote Bag | Market Bag | Shopper Bag | Beach Bag | Travel Bag | Funny Bag | Shoulder Bag

Hahahah.

Me? Crazy? I Should Get Down Off This Unicorn And

Deze is ook heel fijn. Ik zie mezelf wel een beetje als een typetje dat zich graag tussen de wolken begeeft. Deze tas is daar een leuke aanvulling op ^^.

Voor de catladies
Catladies, can’t hear ya. Catladies say Miauww! Jep, naast eenhoorns begeef ik me ook heel erg graag in het gezelschap van katten. Het behoort inmiddels in mijn voorstelpraatje “Hoi, ik ben Ellis en ik hou van katten en eenhoorns!”. Maar een kattentasje, die heb ik nog niet. Ik zocht de leukste uit.

Meow Cat Customized Funny Quote Tote | Pet Bag | Market Bag | Shopper Bag | Beach Bag | Travel Bag | Funny Bag | Shoulder Bag

Hahaha, oh mensen dit is zó Koen (en waarschijnlijk vele andere katten). Lig je lekker te slapen, begint meneer ineens op vol volume te mauwen!

Crazy cat lady shopper tote bag canvas market bag calico quote

Yes! Ik vind het stiekem heel leuk om mezelf een crazy cat lady te noemen.

Meow back!

Voor bookpeople
Naast eenhoorns en katten behoren boeken natuurlijk ook tot mijn grote liefdes. Uiteraard ben ik in het bezit van een setje Blossombags (waarvan “Reading is for awesome people” het helaas niet overleefd heeft), maar er zij nog zó veel andere leuke boekentasjes te vinden.

I love BOOKS & deep shit CONVERSATIONS, Handpainted Tote Bag, Cool Library Tote Bag, Long Handles Canvas Tote, Unique Bag, Made in Slovenia

Dit is me op het lijf geschreven! Ik voel me meestal kei-ongemakkelijk bij oppervlakkig geklets (Yes freunden, ik heb geen idee hoe ik mee moet doen aan een gek gesprek over “Op je muil!”. Maar ik hou wel van jullie hoor!), maar geef me een diepzinnig gesprek en ik ben helemaal gelukkig! En boeken natuurlijk.Want boeken.

Cool Chicks Read Tote Bag

Ik wil eigenlijk een “smart chicks read” want die vind ik veel grappiger. Maar die kwam ik niet tegen.

In mijn collectie:
Zelf heb ik vooral veel fangirltasjes. Nu ben ik geen geboren fangirl, toch word ik super blij van een tasje waar je mijn liefde voor het een en ander van kan aflezen. Ik hou van Disney-prinsessen. Van Harry Potter. Van Divergent. Kijk maar naar mijn tas. Voor de echte fangirls zijn ontzettend belachelijk veel leuke tasjes te vinden. Ik maakte een kleine selectie.

DSC_5422

Voor de fanboys & -girls

Deze moest. Die Ravenclaw-tas is mij op het lijf geschreven. Maar ik zie altijd alleen maar alles van Gryffindor.

Hogwarts Tote Bag. Harry Potter Bag. Book Bag. Literary Gifts. Literary Quotes. Books. Book Gifts. Rather be in Hogwarts. J.K. Rowling.

<3 Altijd!

J.K Rowling Quote Tote Bag

Want J.K. Rowling <3

Harry Potter Tote Bag - Never Insult Albus Dumbledore - Rubeus Hagrid

Deze vind ik ook heel fijn! Stiekem zou ik wel een Hagrid-quote tasje willen. Want Hagrid is één van mijn favoriete personages. Toch is deze Dumbledore ook awesome-the-pawsome.

Harry Potter Tote Bag Dobby Is My Hero! Natural Cotton Canvas. Great For Gym, Yoga, PotterWorlds, Comicon, etc!

Dobby zal altijd mijn held zijn. <3

Divergent - Afraid Of What I Want Tote Bag

Zo veel als er Harry Potter tasjes zijn, zo moeilijk is het om een leuke te vinden van Divergent. Deze variant vind ik ontzettend mooi én het is niet voor iedereen meteen duidelijk dat je een boekenfantasje hebt.

Hunger Games - Future Mrs. Peeta Mellark Tote Bag

Deze zocht ik uit voor Esmeetje. 

Hunger Games Hanging Tree Tote Bag

Welke Hunger Games-fan hoort niet dat fijne stemmetjes van Jennifer Lawrence bij het zien van dit tasje?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primark. 4 euro. Ik zeg rennen. (Maar jij niet Melisa, jij moet gewoon rustig afwachten)

Bespaar dus op die plastic tasjes, zorg voor alternatieven die je altijd bij hebt. Ze zijn leuk, ze zijn voor iedereen en ze zijn overal te vinden! 

Wat is jouw favoriete tote-bag?

Comments