Als ik dan spullies mag wensen, dan wens ik…

Over drie weken ben ik jarig. Om ermeteen maar even een cliché in te gooien: wat gaat de tijd toch snel! Het voelt nog maar net geleden dat ik mijn grote Cinderellis bal hield, maar nu ben ik toch bijna weer opnieuw jarig. Ik realiseer me ineens des te meer alles wat ik het afgelopen jaar had willen doen, maar waar ik een jaar later nog niet aan toe gekomen ben. Zo wilde ik een dagje Antwerpen plannen met Liesbet, en de kindjes van Annabel ontmoeten. Ik wilde een RAK-dag houden met Esmee en drankjes drinken met Katja. Hoewel dit helemaal geen “goede voornemens voor 2017”-artikel is, staan die vier dingen alvast op mijn bucketlist.

Waar dit artikel dan wel over gaat? De afgelopen dagen krijg ik al volop de vraag “wat wil je voor je verjaardag?” en daar ben ik eens goed over na gaan denken. Dit zijn de dingen die ik kon bedenken en waar ik erg blij mee zou zijn 🙂 Het is een gevarieerd lijstje, en ik ben eigenlijk al snel gelukkig. Mijn mamaatje zei vroeger al: je kan werkelijk in elke winkel iets vinden waar je blij mee zou zijn. Dat dus!

xenos-ontbijtbordjes xenos-ontbijtbordjes-1 xenos-ontbijtbordjes-2

Als ik iets mocht wensen dan zou dit het zijn:

♥️ Kleine ontbijtbordjes
To en ik eten nog steeds van onze oude, gebarsten IKEA-studentenbordjes. Mooie nieuwe ontbijtbordjes zou me heel blij maken! Ik zie iets in het zwart-wit wel zitten. Bijvoorbeeld de ontbijtbordjes van Xenos, in de lijn Forest Animals of Kasitoo. De diertjes-variant vind ik heerlijk winters en ontzettend schattig. De Kasitoo-variant is een tikje stoerder, met verschillende simplistische zwart-wit printjes. Allebei leuk!

♥️ Een mooie plant
Ik hou van groen. Ik ben gek op planten. Deze mooie gatenplant vind ik prachtig en hij staat vast erg mooi in mijn interieur.

♥️ Iets te lezen
Soms vraag ik me af of ik nog niet genoeg te lezen heb, maar dan komt er toch weer een boek uit waar ik heel nieuwsgierig naar ben. Judas zou ik heel graag lezen, net als de nieuwe Geek girl of het tweede deel van de vuurvogel door Claudia Gray.

♥️ Een fotogeniek item
Soms heb je van die prachtige items, die je gewoon moet hebben (al is het alleen maar om te gebruiken voor je boekenfoto’s). Hema heeft op dit moment bijvoorbeeld prachtige notebooks, maar ook kaarsen, kopjes, plaids of houten onderzetters vallen in deze categorie.

♥️ Funko madness
Jawel, vorig jaar had ik nog geen één Funko. En inmiddels bezit ik er al meer dan vijf. Ze zijn zo leuk. Ik heb mijn zinnen gezet op de Funko’s uit Fantastic Beasts, maar de nieuwe Winter Belle is ook ontzettend leuk. Gekheid.

♥️ Kaarsen
Een gek ding op mijn lijstje, maar wel een heel fijn cadeautje. Kaarsen hebben ze zo ongeveer overal, ik brand ze elke dag en simpel en super decoratief, alle varianten zijn fijn. Ik gebruik vooral wit, blauw, groen en grijs.

♥️ Een Leuchtturm1917
In dotted grid. Ze zijn zo fijn. Je kan ze overal voor gebruiken. De kleuren zijn fantastisch. Een prachtig cadeau.

♥️ Iets leuks voor mijn interieur
De wereld van interieurspulletjes is fantastisch. Zoveel mooie items. Ik ben gek op groen, hout, marmer, staal, landkaarten, mooie handlettering, stoere items, natuurlijke goodies. Er is zoveel moois. Een lekker plaid voor op de bank, grote groene kussens, een mooie poster of fijne kandelaars. Er is nog zoveel leuks waar ik blij van zou worden <3

♥️ Grote mokken
Ik zou graag weer een mooie set grote mokken willen hebben. Grote mokken zijn niet zo makkelijk te vinden, maar bij de Xenos zag ik leuke grote. Maar die zijn vast op meer plekken te vinden:)

♥️ Grote glazen
Hetzelfde verhaal voor glazen. Grote glazen zijn vaak of lelijk, of klein (…). Soms zijn er ook wel stoere varianten te vinden. Dille en Kamille heeft wel een paar leuk, van groenig gerecyclet glas. Xenos heeft weer bijzondere blauwe.

 

Een hele lijst, met allemaal fijne spulletjes. Ik hoop dat het wat inspiratie geeft!

Comments
 • Annabel

  En volgend jaar kan je kennismaken met drie kindjes haha ?

  • Ellis
   Annabel

   Yessss

 • Joy Stoker

  Ik wil ontzettend graag de selection kaars die naar aardbijen taart ruikt.